Om Unik personutvikling

Menneskesyn og visjoner

Virksomheten er basert på et positivt og humanistisk menneskesyn, hvor hvert menneske sees som unikt, med iboende ressurser og muligheter til vekst og utvikling, og til å foreta selvstendige valg.

Menneskets livshistorie og samspill med mennesker og omgivelser vil sette sitt preg på dagliglivet, og menneskets takling av utfordringer. Hvert øyeblikk, her og nå, er selve livet, med forhold til fortid og fremtid. Menneskets sosiale, kulturelle og biologiske arv spiller en rolle som anlegg eller sårbarheter som kan utvikle seg i positiv eller negativ retning. Frigjøring fra negative opplevelser og erfaringer øker mulighetene til å skape det livet en ønsker.

Ethvert møte mellom mennesker, hver samtale, hver situasjon, gir muligheter for å skape et bedre liv og bidra til en bedre verden!

Et bedre liv, et bedre samfunn!

Sentral beliggenhetDrivkraften
Drivkraften og primus motor bak Unik Personutvikling er Unni Egdetveit. Hun har bakgrunn som psykiatrisk sykepleier. I tillegg har hun videreutdanning innen faglig veiledning i sykepleietjenesten, kognitiv terapi, mindfulness (oppmerksomt nærvær) tankefeltterapi, karriereveiledning, LØFT, Et Selvstendig Liv – metoden, kurslederopplæring i samlivsprogrammet PREP (The Prevention and Relationship Enhancement Program) og i fortsatt foreldre-kurs, i regi av Samlivssenteret ved Modum Bad. 

Kurs, selvutvikling og veiledning
De siste årene har virksomheten vært faglig veiledning individuelt og i gruppe, konsulent og kursvirksomhet innenfor attføring og selvutvikling, og kognitiv terapi.

 

Du er her: Home Om oss